Firma ERGO SQUARE istnieje na rynku od 20 lat (choć nazwa i logo w tym czasie ulegały zmianom). Od początku naszej działalności skupiamy się na szeroko rozumianym rynku spożywczym, obejmującym produkcję pierwotną, przetwórstwo, transport, dystrybucję oraz funkcjonowanie usług powiązanych z branżą spożywczą.
Firma ERGO SQUARE istnieje na rynku od 20 lat (choć nazwa i logo w tym czasie ulegały zmianom). Od początku naszej działalności skupiamy się na szeroko rozumianym rynku spożywczym, obejmującym produkcję pierwotną, przetwórstwo, transport, dystrybucję oraz funkcjonowanie usług powiązanych z branżą spożywczą.
Nasza oferta koncentruje się na kluczowych obszarach, takich jak:
Pomagamy profesjonalistom zdobyć i rozwijać umiejętności w ocenie sensorycznej produktów spożywczych. Nasze szkolenia obejmują psychofizjologiczne podstawy oceny, szkolenie panelu oceniającego zgodnie z normą PN-EN ISO 8586:2023 oraz testy wrażliwości sensorycznej.
Organizujemy praktyczne warsztaty, podczas których przeprowadzana jest ocena wrażliwości sensorycznej uczestników. Poznanie sposobów przeprowadzania testów dla kandydatów na członków zespołu oceniającego zapewni, że Twoje produkty będą oceniane przez osoby z odpowiednio wysoką wrażliwością sensoryczną, co jest kluczowe dla uzyskania wiarygodnych wyników.
Nasze kursy skupiają się na kreatywnym procesie tworzenia innowacyjnych produktów spożywczych. Uczymy efektywnego projektowania produktów, które spełniają oczekiwania nowoczesnych konsumentów oraz wymogi prawne.
Przekazujemy praktyczną wiedzę na temat systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności, w tym standardów IFS, BRC oraz GlobalG.A.P..
Nasze badania konsumenckie oraz fokusowe pomagają firmom lepiej zrozumieć oczekiwania klientów i dostosować produkty do ich preferencji. Organizujemy panele i badania konsumenckie oraz wywiady fokusowe, by zapewnić szczegółowe informacje na temat trendów rynkowych.
Zapraszamy do kontaktu!
Zapraszając Państwa do współpracy, oferujemy usługi najwyższej klasy specjalistów z zakresu bezpieczeństwa j jakości żywności, badań fokusowych i konsumenckich. Zapewniamy indywidualne podejście do Państwa problemów.
dr inż. Zbigniew Oczadły
Właściciel.
© 2021 Copyright by Ergo Square. All rights reserved | Projekt i wykonanie