ErgoSquare Zbigniew Oczadły

ul. Krzywa 39, 43-430 Skoczów
NIP 5481394209, REGON 072815387

tel. +48 501 227 428
e-mail: info@ergosquare.pl

ErgoSquare

Tematyka szkoleń w zakresie analizy sensorycznej

W naszej ofercie znajdą Państwo specjalistyczne szkolenia z zakresu analizy sensorycznej, które są kluczowe dla rozwoju i doskonalenia produktów spożywczych. 

Nasze kursy zaprojektowano z myślą o tym, aby uczestnicy mogli nie tylko zgłębić teoretyczne podstawy analizy sensorycznej, ale również zastosować zdobytą wiedzę w praktyce. Dzięki temu uczestnicy szkoleń będą mogli efektywnie oceniać jakość produktów, rozumieć i spełniać oczekiwania konsumentów oraz innowacyjnie podchodzić do tworzenia nowych artykułów spożywczych. 

Tematyka oferowanych przez nas szkoleń w zakresie analizy sensorycznej obejmuje następujące zagadnienia:

• Zastosowanie analizy sensorycznej w ocenie jakości i rozwoju produktów spożywczych.

• Testy oceny wrażliwości sensorycznej kandydatów na członków zespołu oceniającego.

 • Wykorzystanie metod analizy sensorycznej w badaniach konsumenckich. 

• Lider panelu sensorycznego - Zarządzanie i efektywna organizacja pracy panelu sensorycznego oraz laboratorium badawczego.

• Innowacje w żywności: od projektowania do wprowadzania nowych produktów na rynek.

ErgoSquare Zbigniew Oczadły

ul. Krzywa 39, 43-430 Skoczów
NIP 5481394209, REGON 072815387

tel. +48 501 227 428
e-mail: info@ergosquare.pl

© 2021 Copyright by Ergo Square. All rights reserved | Projekt i wykonanie

pear interactive