ErgoSquare Zbigniew Oczadły

ul. Krzywa 39, 43-430 Skoczów
NIP 5481394209, REGON 072815387

tel. +48 501 227 428
e-mail: info@ergosquare.pl

ErgoSquare

Analiza sensoryczna – czy to na pewno takie trudne? – kolejna część artykułu

Analiza sensoryczna – czy to na pewno takie trudne? – kolejna część artykułu autorstwa eksperta Ergo Square.


W najnowszym numerze "Przemysłu Spożywczego" ukazała się właśnie kolejny artykuł z cyklu "Analiza sensoryczna – czy to na pewno takie trudne? Artykuł odsłania złożoność i precyzję stojącą za metodami opisowymi, a nasze Szkolenia z Analizy Sensorycznej oferują praktyczne doświadczenie i umiejętności niezbędne do zastosowania tych metod w praktyce.


Metody opisowe, jak wskazuje norma PN-EN ISO 13299 Analiza sensoryczna. Metodyka. Ogólne wytyczne ustalania profilu sensorycznego. , są nie tylko najbardziej zaawansowane, ale również wymagają pełnego zaangażowania i wysokiej kompetencji zespołu oceniającego. Dzięki naszemu artykułowi dowiesz się na czym polega ta metoda oraz jakie są jej warianty.


Zachęcamy do lektury pełnego artykułu w najnowszym numerze "Przemysłu Spożywczego". W linku znajdziesz fragment artykułu.


Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej – zapraszamy na nasze specjalistyczne szkolenia z analizy sensorycznej, które przygotowują uczestników do skutecznego i precyzyjnego oceniania produktów spożywczych, organizację panelu sensorycznego oraz prowadzenie badań. 


Odkryj, jak analiza sensoryczna może zmienić Twoje postrzeganie jakości produktów spożywczych i pozwolić na ich nieustanne doskonalenie.


#AnalizaSensoryczna #SzkoleniaAnalizaSensoryczna #JakośćŻywności #PrzemysłSpożywczy #ErgoSquare #RozwójProduktu #BezpieczeństwoŻywności 





ErgoSquare Zbigniew Oczadły

ul. Krzywa 39, 43-430 Skoczów
NIP 5481394209, REGON 072815387

tel. +48 501 227 428
e-mail: info@ergosquare.pl

© 2021 Copyright by Ergo Square. All rights reserved | Projekt i wykonanie

pear interactive